Şöyle düşünün klasik Alien DNA'sını taşıyan fakat daha çiçeksi Alien'den farklı olarak dört mevsim gece gündüz kullana bileceğiniz feminen bir parfüm. Kalıcılığı ve slajı oldukça iyi bir parfüm :)
İngiltere'de Penhaligon's mağazasında kokladığım ve bayıldığım parfüm. Parfümevi ailesine teşekkür ederim. Birebir aynı olmuş. Hem nota geçişleri hem kalıcılığı hem slajı aynı.
Daha önce orjinalini kullanmıştım. Bu muadili orjinale ben çok benzetemedim koku güzel ama issey miyakenin o lotuslu akuatik havasını çok hissetmedim yine de ferah baharlık bir koku olarak guzel
En sevdiğim parfüm, sadece ben değil, eşim, etrafımdakilerden defalarca güzel sözler aldığım bir parfüm. İlk kokusu benim hoşuma gidiyor, sonraki tonlar etrafımdakilerin hoşuna gidiyor.