Aynısı
Ürünün orijinalini de kullanıyorum aynısı, bire bir. Kalıcılığı ve yayılımı orijinalde orta şeker ama parfümevi muadili cayır cayır yayılıyor. Kesinlikle tavsiye. Private alıp dinlendirmenizi öneririm.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
02.03.2024 | 04:01
INTENSE COLA
Similar
burdan denemeliyim
şişeyi tester denedim çünkü her zaman kola notasını denemek istemiştim ve sadece şunu söyleyeyim bileğime sıktım ve anında tarçını alıyorsunuz çok çıkıntılı İlk başta tarçın notasını sevmedim ama birkaç saniye sonra kiraz/kola notasını alıyorsunuz ve sonra biraz narenciye var, bu da sivrili yanını törpülemiş bir koku yapıyor. Bu parfüm bana 90lardaki kolalı Jelibon ları hatırlatıyor. Gender olarak Uniseks olmasına rağmen erkeksi ve 10/10 bir koku. Kış ve bahar kokusu ama narenciye notası yazın kullanımı kolaylaştırıyor o yüzden yazın da kullanırım.
Derecelendirme
5/5
mesut arslan
01.03.2024 | 15:27
SOUTH STAR
Similar
İşte kalite
Sadece ruhunuzu esir almakla kalmıyor etraftaki herkesin dikkatini çekiyor
Derecelendirme
5/5
Faruk Yüksel
01.03.2024 | 10:48
FINAL 24 MOD
Similar
Daha önce 4 tane parfüm aldım bu siteden.charcharel Noa,Mara delicius,Boticelli variant delux ve Montclair muskrose.Gercekten muhteşem kokuyorlar.Fakat bu son aldığım parfüm çok ağır..hacı misk amber gibi kokuyor..zaman geçtikçe de hiç hafiflemedi.sanirim sümbül kokusu o ağırlığı veren..yorumlara bakarak almıştım.umdugumu bulamadım.Agir koku sevenler düşünebilir.
Derecelendirme
1/5
Fatma Genç
29.02.2024 | 17:36
DANY
Similar
Farklı
Pek kalıcı değil, orjinali de böyleydi. Döneminde de pek popüler değildi, ancak bugün için değerlendirildiğinde ana akım dışında farklı bir koku olduğu söylenebilir.
Derecelendirme
4/5
İsimsiz
29.02.2024 | 14:46
ANGELO
Similar
Private olan versiyonundan aldım, onlarca yıl geri götürdü beni... Bayıldım.
Derecelendirme
5/5
ADEM ATEŞLİ
29.02.2024 | 12:55
GERARD JOY
Similar
Ennnn favori parfümüm
Baştan hafif çim gibi kokuyor gibime geliyor ama sonra acayıp güzel birşeye dönüşüyor. Hiç kimseyi rahatsız etmeyecek bir koku. Kör alışı için kesinikle uygun dur. Tamamen risksiz bir parfüm
Derecelendirme
5/5
Aurelia Kutlu
28.02.2024 | 21:26
PIE
Similar
Başarılı
Yayıcılık bi tık daha fazla olabilir. Çok iyi genede
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
28.02.2024 | 12:03
CRUSH AVRIL
Similar
My favorite
Aşk yaşadığım koku.
Derecelendirme
5/5
İsimsiz
28.02.2024 | 12:00
ORI AMBER IXIR
Similar
İdare eder
Benzemiş mi yaniiiiii idare eder ama ilk açılışta sanki portakal kolonyası sıkmış izlenimi veriyor biraz oturunca benziyor gibi ama olmamış o amber elixirdeki derinlik o muhteşem kokuyu vermiyor 1 saat sonrası ise bambaşka alakasız kokuya dönüşüyor
Derecelendirme
3/5
G**** C****
28.02.2024 | 11:25
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.