Yorumlara bakıp aldım. Koku güzel. kalıcılık çok zayıf. Buhar olup gidiyor. Rastgele alınmış bir deodorant bile bundan kılıcıdır. Tabi şişeyi yanınızda taşımayı düşünüyorsanız ona birsey diyemem.
Eski bi klasik olduğu için sepete ekledim ancak benzediğini söyleyemem. Benzemesi bir yana, kendi çapında hoş da değil. Sanırım bu tür eski kokular belleğimizde çok yer ettiği için farklılıkları hemen aklayabiliyoruz. Hiç bilmeyenlerede denemeden almalarını önermem.
Şimdiiii, sadece bu ürünle ilgili olarak değil, daha önce sipariş ettiğim 5 adet ve sonrasında sipariş ettiğim 15 adet parfümün tamamı için yazıyorum. Öncelikle aldığım 20 parfümün değil tamamını, sadece 1-2 tanesini bile başka muadil üreticilerinden bulmak imkansız. Kaldı ki artık üretimi yapılmayan parfümleri bu siteden başka bir yerde bulmaksa mümkün değil. Bu fiyatlara aldığınız muadil parfümlerin orijinaliyle bire bir aynı olmasını beklemek de anlamsız. Burada esas amaç bize o unuttuğumuz eski parfümleri büyük oranda hatırlatan, eski bir dostla tekrar karşılaşma misali yüzümüzü güldüren kokuları tekrar duyabilmek. Kaldı ki yeni parfümlerin de çok büyük bir kısmını bu siteden başka yerde bulamazsınız. Bilmem farkında mısınız ama bu sitede 5000'e yakın parfüm satılıyor. Yani site bize neredeyse Fragrantica'nın test odası gibi bir arşiv sunuyor. Bunun için teşekkür etmemiz lazım. Neredeyse 50 şişeden fazla muadil parfümüm oldu, Bunları sabah akşam sıksam bitirmem mümkün değil. Ama önemli olan istediğimde her birini koklamak ve keyif almaktır. 50 parfümün tamamını bir mağazada bulabilseydiniz bile orijinallerine kaç para vermeniz gerekirdi bir düşünün. Bu yüzden TEŞEKKÜRLER PARFÜMEVİ.
Delina DNA'sı bunda da hissediliyor. Fresh, taze ve karakteristik bir koku.İnsanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor. Ayrıca çekici ve kadınsı. Yaza da uygun kışa da. Çok beğendim. Bundan sonra sürekli alırım.