Google Çeviri Script
Müşteri Yorumları
- ZETA RED benzerliği çok iyi. sadece tatlılık açılıştan itibaren yğun başlıyor o yüzden çok sıkarsanız başağrısı yapabilir. kalıcılığı ve farkedilirliği iyi. yalnız tatlı bi parfüm ama bu rochas ya da one million tatlılığı gibi değil biraz farklı denemeden almak riskli olabilir, seveninin tam sevdiği sevmeyeninin nefret ettiği kokulardan. bi de uzun süreli kullanımda bıkabilirsinz arada kullanmakta fayda var
- LARGO 121 BLACK orjinalini yakalamış benzerlikte. meyvemsi tatlı bir koku yaz ve bahar ayları için ideal. yalnız orjinali gibi kalıcılık ve farkedilirliği düşük bunun da
- GANG koku orjinaline gayet benziyo. sıcak tatlı bir koku herkesin seveceği cinsten. dip notası da meshur one million a benziyo ona alternatif denenebilir.
- ANGORA TENT orjinaline çok çok yakın..ilk sıkıldığında hoş gelmiyor gibi 10 dakika sonra parfüm müthiş kokuyor..teşekkürler.
- SIMI Açılışta yeşil notalar, limon kokusu baskın olsa da sonradan yumuşacık bir amber-musk kokusu alıyorum. Yaşattığı hissi çok beğendim. Ayrıca kesinlikle fark edilir bir koku.Teşekkürler parfümevi.
- CLERK LOVE INTRO Sakın hata etmeyin bu kokuyu deneyin. pudramsı bebek kokusu.intense olduğu için daha yoğun tabiki. ama asla boğucu değil. huzur veren bir koku.. kalıcılık çok başarılı.
- CLERK INTRO Harika bir koku.intense olması da kokuyu daha kalıcı yapıyor. misler gibi etrafı gül kokusu saçıyorsunuz. kalıcılık üst düzey.. kesinlikle tavsiye ederim.
- SCUL MAS MOD eskiden orjinalini kullandığım bir parfümdü. ne zamandır aklımdaydı parfümevinden denemek cesaret edememiştim. tester olarak geldi siparişim ile. gayet başarılı. yazın sipariş veririm.
- JOE POMEGRANATE BLACK Baharatlı parfümleri sevenlerin denemesi gereken bir koku. Ağırlıklı olarak tatlı bir karanfil kokusu alıyorum. Dozunda sıkılırsa gayet hoş, fazla sıkılırsa baş ağrısı yapabilir. Henüz denemedim ama hafif parfümlerle de dengelenebilir.
- GOULETTE INTRO MAN Babam için sipariş ettiğim bu kokuyu uzun süredir parfümerilerde koklayıp dönüyordum. İyiki buradan almışım hem çok güzel kokuyor hem kalıcı. Baharatlı ama fresh bir etki bırakıyor.
Ürün Yorumları
Similar - ZETA RED
İsimsiz
10.12.2014
Ürünü Göster
benzerliği çok iyi. sadece tatlılık açılıştan itibaren yğun başlıyor o yüzden çok sıkarsanız başağrısı yapabilir. kalıcılığı ve farkedilirliği iyi. yalnız tatlı bi parfüm ama bu rochas ya da one million tatlılığı gibi değil biraz farklı denemeden almak riskli olabilir, seveninin tam sevdiği sevmeyeninin nefret ettiği kokulardan. bi de uzun süreli kullanımda bıkabilirsinz arada kullanmakta fayda var
orjinalini yakalamış benzerlikte. meyvemsi tatlı bir koku yaz ve bahar ayları için ideal. yalnız orjinali gibi kalıcılık ve farkedilirliği düşük bunun da
koku orjinaline gayet benziyo. sıcak tatlı bir koku herkesin seveceği cinsten. dip notası da meshur one million a benziyo ona alternatif denenebilir.
orjinaline çok çok yakın..ilk sıkıldığında hoş gelmiyor gibi 10 dakika sonra parfüm müthiş kokuyor..teşekkürler.
Açılışta yeşil notalar, limon kokusu baskın olsa da sonradan yumuşacık bir amber-musk kokusu alıyorum. Yaşattığı hissi çok beğendim. Ayrıca kesinlikle fark edilir bir koku.Teşekkürler parfümevi.
Sakın hata etmeyin bu kokuyu deneyin. pudramsı bebek kokusu.intense olduğu için daha yoğun tabiki. ama asla boğucu değil. huzur veren bir koku.. kalıcılık çok başarılı.
Harika bir koku.intense olması da kokuyu daha kalıcı yapıyor. misler gibi etrafı gül kokusu saçıyorsunuz. kalıcılık üst düzey.. kesinlikle tavsiye ederim.
eskiden orjinalini kullandığım bir parfümdü. ne zamandır aklımdaydı parfümevinden denemek cesaret edememiştim. tester olarak geldi siparişim ile. gayet başarılı. yazın sipariş veririm.
Baharatlı parfümleri sevenlerin denemesi gereken bir koku. Ağırlıklı olarak tatlı bir karanfil kokusu alıyorum. Dozunda sıkılırsa gayet hoş, fazla sıkılırsa baş ağrısı yapabilir. Henüz denemedim ama hafif parfümlerle de dengelenebilir.
Babam için sipariş ettiğim bu kokuyu uzun süredir parfümerilerde koklayıp dönüyordum. İyiki buradan almışım hem çok güzel kokuyor hem kalıcı. Baharatlı ama fresh bir etki bırakıyor.