Google Çeviri Script
Müşteri Yorumları
- ABYSS Orjinalini bir arkadaşımdan sorup,bayılıp aldığım parfüm.Parfümevi&tt2;ninki de birebir aynısı.
- BORIS BEBE Shakira&tt2;nın parfümüdür ve harika,hafif ama çok tatlı bir kokusu vardır.Parfümevi&tt2;de yine gayet başarılı.
- EVITA Orjinalini kullanan biri olarak tıpatıp aynı değil ama yakın.Kullandığımda da çoğu kişinin beğendiği parfümümdür.
- MYSTICAL Türkiye&tt2;de bulunmayan bu müthiş parfümü birebir tutturan ve sunan Parfümevi&tt2;ne sonsuz teşekkürler.Bittikçe alacağım klasikler listemde.
- JACKLYN Parfüm orjinaliyle birebir aynı.En sevdiğim vanilyalı parfüm diyebilirim.Tamamiyle bildiğiniz buram buram vanilya kokusu.
- FIELDS Orjinaliyle birebir aynı.Yıllar önce lise yıllarında çok severek kullandığım daha sonra Türkiye&tt2;ye getirilmeyen bulamadığım bu parfümle beni tekrar buluşturan Parfümevi&tt2;ne çok teşekkürler.Koku hafif ama bir o kadar da kalıcı vanilya şeker pudra karısımı gibi.
- JOE POMEGRANATE BLACK Bir yerde okumuştum;bu parfüm Kıvanç Tatlıtuğ&tt2;un vazgeçemediği parfümmüş.Sipariş verdim eşime ve artık biz de vazgeçemeyeceğiz anlaşılan.Çok karakterli ve baskın bir koku.Süper!!!
- TAMPA CYPRUS Parfümü eşime aldım ve bir bayan olarak ben çok beğendim.Erkek erkek kokan bir parfüm.
- LOVE 77 Baharatlı yoğun bir koku ve mutlaka birileri soruyor.
- BACO Ben eşime aldım ve ikimiz de bayıldık.Baskın ve dikkat çeken bir koku.
Ürün Yorumları
![](https://www.parfumevi.com.tr/similar-abyss-bayan-acik-parfum-similar-parfum-38759-12-K.jpg)
Similar - ABYSS
İsimsiz
30.11.2014
Ürünü Göster
Orjinalini bir arkadaşımdan sorup,bayılıp aldığım parfüm.Parfümevi&tt2;ninki de birebir aynısı.
Shakira&tt2;nın parfümüdür ve harika,hafif ama çok tatlı bir kokusu vardır.Parfümevi&tt2;de yine gayet başarılı.
Orjinalini kullanan biri olarak tıpatıp aynı değil ama yakın.Kullandığımda da çoğu kişinin beğendiği parfümümdür.
Türkiye&tt2;de bulunmayan bu müthiş parfümü birebir tutturan ve sunan Parfümevi&tt2;ne sonsuz teşekkürler.Bittikçe alacağım klasikler listemde.
Parfüm orjinaliyle birebir aynı.En sevdiğim vanilyalı parfüm diyebilirim.Tamamiyle bildiğiniz buram buram vanilya kokusu.
Orjinaliyle birebir aynı.Yıllar önce lise yıllarında çok severek kullandığım daha sonra Türkiye&tt2;ye getirilmeyen bulamadığım bu parfümle beni tekrar buluşturan Parfümevi&tt2;ne çok teşekkürler.Koku hafif ama bir o kadar da kalıcı vanilya şeker pudra karısımı gibi.
Bir yerde okumuştum;bu parfüm Kıvanç Tatlıtuğ&tt2;un vazgeçemediği parfümmüş.Sipariş verdim eşime ve artık biz de vazgeçemeyeceğiz anlaşılan.Çok karakterli ve baskın bir koku.Süper!!!
Parfümü eşime aldım ve bir bayan olarak ben çok beğendim.Erkek erkek kokan bir parfüm.
Baharatlı yoğun bir koku ve mutlaka birileri soruyor.
Ben eşime aldım ve ikimiz de bayıldık.Baskın ve dikkat çeken bir koku.