Google Çeviri Script
Müşteri Yorumları
- MR BARBY ESTATE Adından da anlaşılacağı gibi tam bir yaz parfümü.Oldukça fresh ve kalıcı
- TAMPA TABAC VANIGLIA Parfümü eşime aldım ve direkt bittikçe alınacaklar listemize ekledik.Parfüm çok baskın ve karakterli harika bir koku.Bayıldım!!!
- DIPLOMAT INTENSE Eşime aldım ve pek beğenemedim ne yazık ki bana odunsu bi koku gibi geldi.Bir daha almayacağim bir parfüm.
- PRAGMA INN HOPE Eşime aldım bu parfümü ve açıkçası ben erkekte baskın kokuları seven bir bayan olarak biraz sıradan buldum ama kalıcılığı gayet iyi
- TAMPA VETIVER Tom Ford parfümleri zaten hep baskın kokulardır.Bu parfüm de gayet kendini belli ediyor.Çok başarılı.
- CRUSH AVRIL Öncelikle bayıldığım Creed kokularını bizimle buluşturan Parfümevi&tt2;ne teşekkürler ve tebrikler.Creed markasının güzel bir parfümü.Eşime aldım o da çok beğenerek kullanıyor.
- CELCIUS Yıllardır tanıdığım bir parfüm.Bence karakterli tam bir erkek kokusu.Eşime aldım ve bizim klasiklerimiz arasında yerini de aldı.
- BRITISH RAP Eşime aldım açıkçası bir daha almayı düşünmüyorum ama fresh koku sevenler deneyebilir.
- BILLION Eşime aldım zaten severek kullandığı bir parfüm.Kalıcılık ve benzerlik oldukça başarılı
- TWIST WOMEN Galiba beklemiş ve bu yüzden kokusu değişmiş, ilk sıktığımda da, daha sonrasında da deterjan gibi kokuyor, keskin burnu zorlayan bir kokusu var.
Ürün Yorumları
![](https://www.parfumevi.com.tr/similar-mr-barby-estate-erkek-acik-parfum-similar-parfum-40837-13-K.jpg)
Similar - MR BARBY ESTATE
İsimsiz
30.11.2014
Ürünü Göster
Adından da anlaşılacağı gibi tam bir yaz parfümü.Oldukça fresh ve kalıcı
Parfümü eşime aldım ve direkt bittikçe alınacaklar listemize ekledik.Parfüm çok baskın ve karakterli harika bir koku.Bayıldım!!!
Eşime aldım ve pek beğenemedim ne yazık ki bana odunsu bi koku gibi geldi.Bir daha almayacağim bir parfüm.
Eşime aldım bu parfümü ve açıkçası ben erkekte baskın kokuları seven bir bayan olarak biraz sıradan buldum ama kalıcılığı gayet iyi
Tom Ford parfümleri zaten hep baskın kokulardır.Bu parfüm de gayet kendini belli ediyor.Çok başarılı.
Öncelikle bayıldığım Creed kokularını bizimle buluşturan Parfümevi&tt2;ne teşekkürler ve tebrikler.Creed markasının güzel bir parfümü.Eşime aldım o da çok beğenerek kullanıyor.
Yıllardır tanıdığım bir parfüm.Bence karakterli tam bir erkek kokusu.Eşime aldım ve bizim klasiklerimiz arasında yerini de aldı.
Eşime aldım açıkçası bir daha almayı düşünmüyorum ama fresh koku sevenler deneyebilir.
Eşime aldım zaten severek kullandığı bir parfüm.Kalıcılık ve benzerlik oldukça başarılı
Galiba beklemiş ve bu yüzden kokusu değişmiş, ilk sıktığımda da, daha sonrasında da deterjan gibi kokuyor, keskin burnu zorlayan bir kokusu var.